O nama

Tiki Print Style je osnovan 2009. godine i od samog početka se trudimo da pomognemo našim klijentima da personalizuju svoje proizvode na način koji je najviše odgovara prirodi njihovog proizvoda.

U zavisnosti od materijala, proizvod se može personalizovati na različite načine. Mi smo tu da Vam pomognemo u odluci na koji način ćete najbolje deklarisati sopstveni proizvod.

Ukoliko se bavite proizvodnjom tekstilnih proizvoda, oni zahtevaju različite etikete i ambleme koje možemo proizvoditi na više načina. Mogu se praviti sublimacijom na satenskim trakama ili žakard etikete, a za sportske proizvode najčešće se odlučuju za gumene etikete i gumene klizače za rajsferšlus sa sopstvenim brendom. Štampa na takvim proizvodima u zavisnosti od materijala može se raditi sito štampom, sublimacijskom štampom ili nanošenjem gotovih preslikača na materijal (ovo poslednje naročito preporučujemo u slučaju da natpis mora biti fluoroscentan, kao što je slučaj kod različitih kompanija koje se bave obezbeđenjem). Takođe, mnogi od naših klijenta odlučuju se za vez kao tehniku aplikacije željenog dezena na sopstveni proizvod.

Ukoliko ste u obućarskoj industriji, preporučili bismo Vam gumene etikete i ambleme koji se u procesu proizvodnje našivaju na Vaš proizvod.

Ukoliko se bavite prozvodnjom drvenih proizvoda, moguće je naneti Vaš dizajn UV štampom ili graviranjem.

Bez obzira na to kojom se delatnošću bavite, mi ćemo Vam pomoći da na najbolji način deklarišete sopstveni proizvod.

Posebna delatnost kojoj smo se posvetili je proizvodnja suvenira, magneta za frižider, različitih ukrasnih kutija, satova, podmetača za čaše i sve smo u mogućnosti da proizvedemo po Vašoj želji, u obliku i dimenzijama koje ste Vi zamislili.

Za individualne kupce možemo proizvesti i različite personalizovane proizvode po njihovoj želji: satove, kutijice, šolje …

Za kupce koji sami nameravaju da se bave deklaracijom proizvoda, imamo u ponudi različite prese za preslikavanje preslikača na ravne površine ili šolje, kao i veliku ponudu sublimacijskog repromaterijala.